BLOGIN TAKANA

Peter Tammenheimo on työskennellyt vapaana toimittajana jo yli 20 vuoden ajan. Hän on erikoistunut olueen, matkailuun, lifestyleen ja arjen ilmiöihin. Matkoillaan mies viihtyy sekä hämyisissä kuppiloissa että fine dining -ravintoloissa. Tammenheimon mukaan kirjoittamisessa on tärkeintä, että lukija tuntee itsensä osaksi tekstiä, kulkee mukana tarinoiden virrassa ja kokee ahaa-elämyksiä.

Tammenheimo on matkustanut ympäri maailmaa ja tehnyt juttuja Islannista Indonesiaan. Pysäyttävin hetki Tammenheimon uralla oli lokakuussa 2005, jolloin Jemaah Islamayah -järjestön itsemurhapommittajat iskivät paikalliseen ravintolaan vain minuutteja sen jälkeen, kun kirjoittaja oli poistunut paikalta.

”Pelastuksekseni koitui ravintolan surkea ruoka. Jos olisin ottanut vielä jälkiruoan, se olisi jäänyt minun viimeiseksi ateriaksi”, mies kuvailee.

Kirjoittajan lempikaupunki ja ”melkein kuin toinen koti” on Lontoo, jossa hän on käynyt yli 40 kertaa. Vaikka kaupunki on tullut päällisin puolin tutuksi, kerta toisensa jälkeen sieltä voi löytää yhä uusia ja yllättäviä elämyksiä. Kannattaa lukea vinkit blogista.

Matkailun lisäksi blogissa puhutaan paljon oluesta ja ruoasta, mutta viiniä ja väkeviä juomiakaan ei unohdeta. Hyvä Elämä -määrittelyn alle tässä blogissa mahtuu paljon: Tyyli, design, taide, kirjallisuus ja erilaiset tapahtumat kuten ravintoloiden avajaiset ja tuotelanseeraukset. Ajassa-otsikon taakse puolestaan sijoittuvat monet arjen ilmiöt ja puheenaiheet.

Tammenheimon Matkassa -blogi on sidosryhmistä riippumaton ja se on tehty journalistisin perustein. Mukana ei ole maksavia yhteistyökumppaneita, eivätkä kirjoitusten kohteet pääse vaikuttamaan artikkelien sisältöön tai käsittelytapaan.

Tervetuloa mukaan nauttimaan Tammenheimon matkasta!

 

Kuva: Sebastian Trzaska

Share This: